Lørdagsblogg :)Heia alle sammen:)

Sitter her med en kopp te og toast med appelsinmarmelade og koser meg ,jeg har kjørt dronninga på jobb og ute regner det lett etter mange dager med sol :) Dagen skal bli brukt til å bli ajour med klesvask og litt flyttepakking.

Vi har vært på en liten miniferie denne uken med en hotel overnatting og god mat det føltes bra etter mye jobbing (der heima ) vi er ferdig med den ene stuen og flytter litt om litt.


Et lite inntrykk på hvordan det blir og jeg er veldig fornøyd :)

Gubben sitter på Flesland for tredje dagen på rad og det er kjedelig det han ville nok heller ha snekret hjemme tenker jeg :)

I skrivende stund titter solen gjennom her og da spøker det for husarbeidet :)) for med så lite sol vi har så er det en prioritering:) lydbok og uteværdet er ikke mye som slår det:)

Det skal bli rart å se hvordan Bomsi reagerer i høst både med flytting og at mammaen reiser i militæret vi pleier å spøke med at de får skype hver dag :)

Nå gleder vi oss veldig til flytting og håper på august/september selv om bruket er gammelt blir det helt nytt innvendig :)) Vi har lagt merke til at det er mer dyreliv ,her en dag kjørte vi og traff på en stor elgokse hadde selvfølgelig ikke med kamera :(  og rådyrene gresser daglig ganske så nært.

Ja nå er det ferietid for de fleste så jeg ønsker alle en god ferie kos dere masse :)

Goe knib<3<3

 

 

8 kommentarer

Tove

13.07.2013 kl.09:56

God lørdag.

frodith

13.07.2013 kl.10:17

Ja, du må komme deg ut i solen når det er fint vær, ikke sitte inne eller drive med husarbeid :-D Jeg skyver også det overhengende, strengt nødvendige husarbeidet EN dag til framover :-D Fine hunden må nok Skype med mora ja, ;-) Ha en herlig lørdag du :-)

solkro

13.07.2013 kl.10:20

Tove: Takk det samme :)
Håper du føler deg bedre en og knib <3<3

solkro

13.07.2013 kl.10:21

frodith: Helt enig min mor sa alltid at skitten forsvinner ikke så bruk de gode dagene til det du har lyst til :)
Ha en superfin lørdag <3<3
goe knib<3

Greta

13.07.2013 kl.20:32

Kjwekt med noen avbrekk fra all jobbingen. Ser ut som dere får det ganske så fint på bruket. Kjekt når alt er feridg og dere får flyttet. Nyt dagen og livet og veret må nytest når det er fint helt klart

solkro

13.07.2013 kl.20:58

Greta: Takk skal du ha greta :) Ha en flott lørdagskveld
goe knib<3

21.07.2013 kl.17:55

Så fint det blir hos dere, gleder meg til å være med på reisen inn i nytt drømmehjem <3

Thi hi...det blir nok mye skyping på Bomsi denne høsten :-)

Nyt deilige dager, og mange sommerklemmer fra meg <3

solkro

21.07.2013 kl.18:18

Anonym: Takk skal du ha Mette ,kos deg på ferie og nyt dagene:)

Skriv en ny kommentar

solkro

solkro

52, Sirdal

Jeg er en dame på 52. Jeg er samboer med en snill mann og jeg har tre barn. En datter på 29 og en på 18 og en gutt på 25 . Jeg har tre barnebarn en gutt på 9 en jente 3 snart 4 og en ny gutt som ble født i september.Vi har akkurat flyttet til et lite småbruk og trives masse :)

Kategorier

Arkiv

hits