Tiden flyr :)

Heia alle sammen :)

Ja det er nesten uvirkelig hvor fort tiden går gubben har snart vært hjemme i 4 uker  og vi vet ikke hvor tiden har blitt av. Det nærmer seg  jul og det er snart tid for forberedelser, i bakeriet har vi begynt på julebaksten så alle kan få kaker til jul :)

Denne helgen er vi alene for dronninga er på besøk, så vi prøver å ta livet litt med ro kose oss det blir bacalao i kveld og kanskje en flaske med litt rødt :)

Vi har et rom til som skal tas før jul vi må ha plass til overnattingsbesøk av sønn med barn og det skal brukes daglig til mine sysler et hobbyrom med andre ord det skal bli deilig for det er alltid godt med mer plass.

Som jeg har skrevet før er det mye dyreliv her og forrige dagen hjem fra jobb møtte vi på denne rovfuglen jeg er ikke sikker på hva det er.

Skogens konge har vi også sett :)

Litt sjåmete bilder men de er tatt fra bilen i full fart :)

I morgen er det farsdag og da kommer vel barna innom en tur tenker jeg så en kake og litt kos blir det,vi pleier ikke å gjøre så mye ut av det men litt stas på far gjør vi :)Siden dronninga er vekke ligger Bomsi og venter litt sånn småsur ,stakkars meg mammaen er jo ikke hjemme :(

Da er det bare å ønske dere en flott uke og gi en goe knib ifra Sirdal

 

 
 

5 kommentarer

Hobbystua

09.11.2013 kl.13:17

Hei kjære Margit:-) Koselig med et innlegg fra deg her,og jeg er enig med deg at tiden den bare renner alt for fort. Vi holder på og pusser opp 2 soverom her og slikt tar tid det også. Men blir nok bra når en kommer i mål. I dag skal vi på et stort 100 års jubileum i anledning min manns jobb,så selv tar jeg det med ro nå og min mann holder på litt her. Så kommer det et par hit litt senere for og ta en liten apertiff føre vi drar. Så håper det blir en koselig feiring med både pensjonister og litt yngre sammen. Ha en fortsatt fin helg og kos Dere med kake på farsdagen. Klem fra Marianne.-))

solkro

09.11.2013 kl.13:21

Hobbystua: Heia :)
Hyggelig å høre ifra deg.,denne uken har det jeg lovet deg kommet og du forstår nok hvorfor det er litt sent ute når du ser det:)
Så i slutten av uken får du en overraskelse i posten :) På tide <3
Ha en hyggelig lørdagskveld kjære Marianne og mange goe kniber <3<3

gretashobby

09.11.2013 kl.14:23

Hei. Eit koselig innlegg fra deg i dag. Masse fine bilder og koselig skreve. Nyt helgen

solkro

09.11.2013 kl.15:27

gretashobby: Takk Takk :) Det samme til deg :)
goe knib<3<3

frodith

09.11.2013 kl.16:00

Så koselige dyrebilder :-) Jeg vet ikke hva slags fugl det er. Litt deilig å ha stua for seg selv i helga er det ikke , kose dere bare dere to :-) Dere blir vel ferdig med alt til jul, tror du ikke :-) Deilig å være i hus hvertfall :-) Kose dere .-)

solkro

09.11.2013 kl.16:38

frodith: Ja vi blir nok ferdig:) Ha en flott lørdagskveld :)
Goe knib<3<3

Skriv en ny kommentar

solkro

solkro

52, Sirdal

Jeg er en dame på 52. Jeg er samboer med en snill mann og jeg har tre barn. En datter på 29 og en på 18 og en gutt på 25 . Jeg har tre barnebarn en gutt på 9 en jente 3 snart 4 og en ny gutt som ble født i september.Vi har akkurat flyttet til et lite småbruk og trives masse :)

Kategorier

Arkiv

hits