Lørdagsblogg :)

Heia :)

Det har vært litt av en uke , bil på verksted :( Fått beskjed at operasjonen blir ikke helt ennå men lovet før sommeren og det skal bli godt. Legen kunne ikke love godt resultat men jeg vil prøve for å være god i beina betyr mye og for meg alt i arbeidsituasjonen min.

Har vasket og ryddet unna en hel del idag samtidig som OL står på tv må jo følge med :) Har vært i Vanse og kjøpt meg bil :) en  med firehjulstrekk så jeg kan komme meg fram og opp .

I Vanse har de en veldig kjekk butikk som heter Trunken en amerikansk inspirert butikk der har de masse fine ting som vi måtte titte på og litt ble med hjem ellers var det kaldt og surt det blåste vind som går rett inn i margen for å si det sånn så det var deilig å komme hjem igjen :) Har jo vokst opp i Stavanger og der blåser det jo også kaldt og surt. Så neste besøk blir nok på sommeren :)) Vi spiste på en kafe rett ved siden av, litt oppskrytt fastfood men det smakte:)

 

En slik bil :)ganske så grei konebil dette :)

Har også bestillt en natt på Paulsens hotell :) gubben har jo fyllt 50 så vi skal ta en liten utflukt dette hotellet det er som å reise tilbake 150 år i tid så det skal bli en opplevelse også ryktes det om veldig god mat der:)
Så dette gleder jeg meg veldig til :) Det går fort mot lysere tider og snart er det mars og første vår måned så det er mye å se fram til folkens :))

Ha en superfin uke og goe knib<3

 

9 kommentarer

lulltove

15.02.2014 kl.19:47

Veldig robust og fin bil :) Der kan du være sikker på å komme deg fram :) Paulsens hotel har jeg aldri hørt om, så det må jeg google :) Ha en fin og glad helg! Klem, klem

frodith

15.02.2014 kl.20:00

Det hotellet så veldig spennende ut, der må dere kose dere veldig :-) FInt med ny bil da :-) Ha en fin lørdag du :-) Klemmer <3

solkro

15.02.2014 kl.20:02

lulltove: Ja du får Google i vei :) Gleder meg til mer bilder ifra deg (klær og mote )
Goe knib<3

solkro

15.02.2014 kl.20:03

frodith: Takk det samme :)
Håper du får en fin fin helg :)
Goe knib<3

Deveny

15.02.2014 kl.22:34

Ser trivelig ut...:-)

Hobbystua

16.02.2014 kl.00:15

Hei Margit:-) Må få gratulere deg så mye med en ny bil . Og denne ser jo skikkelig robust og tøff ut. Ja ikke bare når en har bil på verksted og kanskje stadig vekk er et eller annet galt,det blir dyrt i lengden det også. Så håper du blir fornøyd med denne. Trasig at du må vente så lenge på en operasjon og samtidig ikke sikkert blir vellykket. Uff men vi får håpe på det beste og jeg tror ikke du er den som gir opp med det første heller. Fant hotellet på nettet og det ser jo riktig så koselig ut,så der blir det nok et hyggelig opphold for dere. Håper du får en fortsatt fin helg og så høres vi snart igjen. Gode klemmer fra Marianne.-))

solkro

16.02.2014 kl.07:50

Deveny: Håper jo på det :)
Ha en flott søndag og goe knib

solkro

16.02.2014 kl.07:52

Hobbystua: Gleder meg tll den opplevelsen :) Ja jeg bestemte meg for ny operasjon for jeg ønsker å slippe å spise piller for å klare å gå på jobb . Jeg ønsker deg en god uke og håper dere har det bra :)
Goe knib<3

gretashobby

16.02.2014 kl.08:47

Hei. Grattis med ny bil. Den såg da virkelig tøff ut den. håper den blir til forventningene. godt å ha ein flott ny bil. Har begynt å tenke på ny bil vi også. Men det blri ikkje før om eit år hvertfall. god tid å sjekke ut på.

klart ein vil prøve alt for å få skikkelig føtter. Dei er så viktig for eit godt liv. Tipper det går bra eg. Godt å få gjort det førsommeren hvertfall.

Herlig å feire litt på hotel og føle seglitt bortskjemd. Ha ein fin dag og ei god ny uke

solkro

16.02.2014 kl.10:10

gretashobby: Hyggelig å høre fra deg,de sokkene er bare helt toppers :)
Ha en god søndag og goe knib<3

Skriv en ny kommentar

solkro

solkro

52, Sirdal

Jeg er en dame på 52. Jeg er samboer med en snill mann og jeg har tre barn. En datter på 29 og en på 18 og en gutt på 26 . Jeg har tre barnebarn en gutt på 9 en jente 3 snart 4 og en ny gutt som ble født i september.Vi har akkurat flyttet til et lite småbruk og trives masse :)

Kategorier

Arkiv

hits