Oppsummering av hotell opphold :)

Ja da er vi hjemme igjen etter å ha vært på vift,det skulle være en romantisk avbrekk men det svarte ikke helt til forventningene . Hotellet var forsåvidt greit nok men vi var veldig uheldige og kom på en karaoke kveld noe som forsåvidt hadde vært greit nok men i et gammelt hus høres lyden veldig godt og jeg slet med å få sove til falske toner av høytsyngende /skrikende menn.Vi valgte jo dette stedet for det skulle være en stille oase uten tv og slik som ting var for 100 år siden .  Middagen var god men ikke fantastisk det samme var frokosten en helt grei frokost men ikke noe mer.Det var rent og pent og koselig rom .

Gubben som er glad i å stå opp tidlig måtte vente helt til kl 10 før han fikk en kopp kaffe og det falt ikke i god jord. Vel vi reiser ikke hit igjen for å si det sånn men vi er en erfaring rikere og sånn er det vel med det meste her i livet you win some and you loose some :)

Etter å ha sjekket ut tok vi inn til Lyngdal og handlet litt før vi dro hjem :)

Så nå har vi nytt en bedre middag og kost oss hjemme det er like så bra det :)

Disse lyskulene fikk jeg til morsdagen av min eldstedatter :)Jeg vet ikke helt hva eller hvordan man pynter med disse noen ideer?

I  Dag har vi 1 mars  så nå nærmer våren seg med stormskritt og det føles vel bra for de fleste av oss :)

Ha en fin uke og goe knib <3

 

8 kommentarer

Hobbystua

01.03.2014 kl.18:29

Heisan:-) Det ser jo veldig fint ut dette men trist at Dere måtte oppleve en slik kveld / natt med sikkert småfulle karaokesyngende mannfolk som sikkert syntes dem var flinke. Og vente så lenge på kaffen på morgenen så hadde nok jeg blitt" grinete "så skjønner godt mannen din på dette nivået. Men gjort er gjort og det er ikke alltid forventningene stemmer helt overens. Men en liten tur ble det nå på Dere da. Koselig bilde av familien på bursdagskortet under her og artig at det ble en feiring han sikkert ikke hadde forventet og få. Ja slikt er gøy:-) Kos Dere og ha en fortsatt fin helg i ditt eget hjem. Stor klem fra Marianne:-))

frodith

01.03.2014 kl.18:30

Det hørtes ganske dumt ut med det hoteloppholdet...jeg synes jo det hørtes helt malplassert ut med kakaoke på et slikt sted, spør du meg. Skulle vel være mer gammel-dags kos ville jeg trodd og ikke gauling fra amatører :-D Æsj, det var synd. Men da vet man til senere som du sier :-) De kulene var jo fine sånn bare synes jeg, i et glass :-) Ha en fin kveld du også :-) Klemmer <3

solkro

01.03.2014 kl.18:45

frodith: Enig med deg der malplasssert er ordet . Pytt pytt i alle fall ikke noe å deppe over vi koser oss hjemme i stedet :)
Ha en superduper lørdagskveld og goe knib<3

solkro

01.03.2014 kl.18:45

Hobbystua: Sånn er livet men heldigvis fred og ro i heimen :)
Ha en flott lørdagskveld kjære Marianne <3
goe knib<3

tromsfruen

01.03.2014 kl.19:37

Trist med den turen deres. Men de lyslyktene var veldig fine, og jeg synes at du har funnet en kjempestilig måte å bruke de på. Takk for tipset! :) Ha en trivelig lørdagskveld!

solkro

01.03.2014 kl.19:43

tromsfruen: Mye spennende som skjer hos deg også så jeg gleder meg til å følge med :)
Ha en trivelig lørdagskveld<3
goe knib<3http://blogsoft.no/index.bd?fa=comm.list#

tromsfruen

01.03.2014 kl.21:35

Ja, Margit, her blir det nye og spennende tider :)

passion4lifeandtravel

11.03.2014 kl.10:00

Et gammeldags og så romantisk hotell er umulig å forenes med karaokekveld...det ble helt feil...synd det ikke svarte helt til forventningene, men rommene var ihvertfall vakre og dere fikk kose dere sammen <3 <3

Jeg likte veldig godt de lyskulene, fikk lyst på sånne selv i en mørk trappegang, og jeg syntes det var perfekt å ha de sånn som du har dem.

Vet du hvor de er kjøpt? God klem fra meg til fine deg <3

solkro

11.03.2014 kl.21:09

passion4lifeandtravel: heia Mette <3 De kulene fikk jeg til morsdagen av datteren min så jeg skal spørre og sende deg melding i løpet av et par dager :)
Goe knib<3

Skriv en ny kommentar

solkro

solkro

52, Sirdal

Jeg er en dame på 52. Jeg er samboer med en snill mann og jeg har tre barn. En datter på 30 og en på 19 og en gutt på 26 . Jeg har tre barnebarn en gutt på 9 en jente 3 snart 4 og en ny gutt som ble født i september.Vi har akkurat flyttet til et lite småbruk og trives masse :)

Kategorier

Arkiv

hits