Suppefestival :)

Heia :)

Sommeren er tid for alle slags festivaler og her i Sirdal har det vært suppefestival ,det ble laget forskjellige supper fra foreninger og næringsliv og disse fikk vi smake på :)

Det ble to supper på meg en ertersuppe laget av Torbjørg Haugen eller " Tante " som hun heter her i Sirdal hun har vært kokke hos skiskytterne våres og hos Molde fotballklubb det var en fortreffelig og god suppe.

Deretter fikk vi servert spikersuppe hos Sirdal næringsbygg ,det var en kjempegod fiskesuppe :)Det var masse liv og det var en flott dag.

Også et bilde av klumpen og svigersønn
Ellers er ståa slik at jeg begynner å bli bra i foten og det håper jeg fortsetter :) Gubben reiser på mandags morgen så da blir jeg hjemme med dronninga ,hun jobber som vikar på bakeriet og er i full sving .

Sommeren har vært helt vidunderlig flott og vi får håpe på at det fortsetter med det flotte været,selv om vi vil ha regn om natten :) vi har litt lite vann ,det er rart med det jeg er jo oppvokst i en by og da tenker man liksom ikke over at man kan gå tomme for vann.

I kveld blir det biff og fløtegratinerte poteter og selvfølgelig fotball :))))

Ha en flott uke og kos dere :)

Goe knib<3

 

 

5 kommentarer

frodith

21.06.2014 kl.20:26

Så gøy med en sånn festival :-) Spiker-suppe hørtes spenstig ut :-D Hi-hi Men skjønner det var en god fiskesuppe :-) Klumpen så riktig så søt ut :-) Ha en fin kveld Solkro <3 klem <3

solkro

21.06.2014 kl.20:33

frodith: Ha en flott lørdagskveld :)
Goe knib<3

Fru Stussli

22.06.2014 kl.00:55

Så moro med suppefestival! Det er en festival jeg helt sikkert hadde dratt på :-) Tror jammen jeg skal lage suppe i morgen til lunsj.

En riktig god søndag til deg :-)

solkro

22.06.2014 kl.09:24

Fru Stussli: Ja det var en fin dag :)
ha en super søndag selv og goe knib<3

gretashobby

23.06.2014 kl.09:04

Hei. Flotte bilder fra suppefestivalen og av klumpen og svigersønnen. Det var sikkert ein kjempekoselig dag det der. Mav og røre for store og små.

Så bra at foten kommer seg. Snart springer du på turer og tråkker på bakeriet i full vigør. Ikkje kjekt å må paå å ikkje bruke for mye vann, men det blir vel ein vane det også.

Nyt dagene og ha ei fortreffelig uke.

solkro

23.06.2014 kl.16:37

gretashobby: Takk det samme Greta:)
Goe knib<3

Skriv en ny kommentar

solkro

solkro

52, Sirdal

Jeg er en dame på 52. Jeg er samboer med en snill mann og jeg har tre barn. En datter på 30 og en på 19 og en gutt på 26 . Jeg har tre barnebarn en gutt på 9 en jente 3 snart 4 og en ny gutt som ble født i september.Vi har akkurat flyttet til et lite småbruk og trives masse :)

Kategorier

Arkiv

hits